VerhuisdierAustralië                                       
                                                                         Hond en kat natuurlijk mee !                                

Importvergunning 

Wij gaan deze aanvraag voor u invullen                                                                                         

Het invullen van een Engelstalig document kan best lastig zijn. Ongeacht uw kennis van de Engelse taal is het niet altijd duidelijk wat wel en niet, wat waar en hoe iets ingevuld moet worden. Vooral de aanvraag van een importvergunning is behoorlijk gecompliceerd en mag geen fouten bevatten. Deze moet worden opgestuurd naar de Australische overheid en goedgekeurd worden. Geen goedkeuring betekent opnieuw invullen en opsturen van deze aanvraag en mogelijk een deel van de kosten kwijt. Dit vertraagt het hele proces. Wij gaan deze aanvraag voor u invullen.


Quarantainecentrum

Wij zullen u dit tijdig aangeven en geheel begeleiden met de aanvraag

Het is van belang dat er een bepaald moment contact moet worden opgenomen met het quarantainecentrum om voor uw huisdier alvast een plaats te reserveren, daar het tijdens bepaalde maanden erg druk kan zijn. Wij zullen dit tijdig voor u aangeven en met de aanvraag hiervan gedetailleerd ondersteunen.


Transport

Wij brengen u in contact met een transportagent

Voor de boeking van de reis, inclusief de douaneformaliteiten, de keuze van de juiste kennel voor uw huisdier en een laatste controle door een dierenarts van het NVWA of FAVV, zullen wij u in contact brengen met een deskundig bedrijf. Dit bedrijf is hiervoor gemachtigd en doet deze taken professioneel en betaalbaar. Wij weten uit eigen ervaring dat zorgvuldigheid en het nakomen van klantafspraken bij hun voorop staat.