Reacties van klanten


Hallo lieve mensen,

Wij wonen inmiddels in Australië met onze 2 lieve katten. Wij hebben alles geregeld via VerhuisdierAustralië en wij zijn daar super tevreden over!! Zijn erg lieve mensen met een gouden hart voor dieren, erg behulpzaam, altijd bereikbaar, zoeken alles uit, snelle reaktie, echt een aanrader, leven echt met je mee. 

En een pootje van onze katten,

Rafiki en Pysen te M. (2 katten)


Beste Piet en Madeleine,

Mikey is maandag veilig en in goede gezondheid weer bij ons thuis gearriveerd! De hele reis is probleemloos verlopen. Hartelijk dank voor jullie hulp.

Vriendelijke groeten,

Alexander te S. (1 kat)


Beste Piet en Madeleine,

Het was fijn om hulp te krijgen bij een van de vele gecompliceerde dingen van deze verhuizing. Ik heb de samenwerking prettig gevonden.

Nogmaals bedankt,

Annelot te B. (1 hond)   


De beslissing om mijn 2 katten mee te verhuizen naar Australia was snel gemaakt. Toen ik echter aan het proces begon zonk de moed me wat in de schoenen. Gelukkig vond ik het bureau VerhuisdierAustralie. Piet en Madeleine hebben mij tijdens het hele proces bijgestaan van A tot Z. Wanneer ik vragen had werden deze binnen de dag beantwoord, daarnaast stelden zij mij ook gerust wanneer ik me wat zorgen maakte over de lange reis die mijn huisdieren zouden maken. Wat me ook erg gerust stelde is dat het duidelijk is dat zijzelf een hart voor dieren hebben. Zij hebben een enorme last van mijn schouders genomen tijdens het hele proces en ik kan het dan ook alleen maar aanraden. Piet en Madeleine, ik wil jullie bedanken voor alle snelle antwoorden en hulp die ik kreeg. Zonder jullie was dit nooit zo vlot gelukt. Superbedankt.

Annelies te W. (2 katten)


Beste Piet en Madeleine,

Ik wil jullie hierbij hartelijk bedanken voor al jullie hulp. Happy met jullie service!! Vooral ook het gedeelte van de aanvraag van alle importvergunningen. Fijn dat ik met al mijn vragen bij jullie terecht kon. De enige bron van juiste informatie in een wereld van chaos en onkunde.

Nogmaals reuze bedankt!!

Samatha te S. (2 honden en 2 katten)Smurf genietend in Australië (youtube.filmpje)